d NOI SUNTEM THEDIGITALIST

Hai Sa Lucram Impreuna!

d
Procesul de Lucru

Cum O Facem Noi

f

Meet & brief.

01

E foarte important să știm cine e în spatele unui brand, proiect sau campanii. Stabilim o întâlnire în care tu ne povestești pe îndelete ce nevoi și așteptări ai și noi să vedem cum le putem întâmpina. Toate astea la o cafea, într-un mediu prietenos și relaxat.

f

Cercetare și clarificare brief

02

Tu știi cel mai bine ce vrei să obții. Noi îți putem oferi soluții optime pentru orice provocare. Așa că începem cu un studiu al pieței și al consumatorului, să-ți oferim un insight valoros asupra poziției brandului tău pe piață. Odată ce am clarificat și asta, putem trece la următorul pas: strategia.

s

Creație și execuție concept

03

Acum că avem o vedere de ansamblu și o strategie clară, putem trece la partea noastră preferată: elaborarea conceptului creativ. Traducem în imagini și texte strategia pentru viitoarea ta campanie sau pentru procesul de branding. Noi îți înaintăm propuneri creative, ca tu să ai de unde alege.

s

Prezentare și producție

04

Acum că ne-am pus de acord asupra direcției creative, mergem mai departe cu execuția vizuală și implementarea conceptului. Fie că este vorba de un site sau de un eveniment de amploare, suntem aici să facem din orice idee un spectacol.

f

Feedback și closure

05

Închidem un proiect dar ușa noastră rămâne mereu deschisă pentru viitoare colaborări. Evaluarea ta e foarte importantă pentru noi. Orice sugestii ai avea, acestea sunt mereu binevenite. Devenim mai buni, împreună.

specialisti in domeniu

SOLUȚII PE MĂSURA AFACERII TALE

Pe o piață în care brandurile devin din ce în ce mai zgomotoase, dorind cu orice preț să atragă atenția consumatorilor, ai nevoie de o strategie care să-ți diferențieze brandul de concurență și de o comunicare să te aducă mai aproape de audiența ta.

Orice strategie de comunicare solidă începe cu o discuție clară. Suntem aici să te ascultăm pe tine, brandul tău și publicul tău. Și apoi, să pornim un dialog pe termen lung.

projects

1500